Elke opleiding uniek
Elke opleiding van Zuiver is uniek. Al onze opleidingen worden afgestemd op de praktijksituaties van úw bedrijf en úw medewerkers. Alle aandachtspunten die ú belangrijk vindt worden meegenomen in de opleiding. En heeft u geen tijd voor de organisatie van het geheel? Geen probleem, wij nemen dit graag voor u uit handen.

Vakmanschap
Onze trainers beschikken over ruime kennis en ervaring in de schoonmaak. Daarnaast zijn het allemaal ervaren trainers. Doordat we de lesgroepen compact houden krijgt iedere cursist voldoende individuele aandacht. Een gedegen opleiding in een ontspannen en prettige sfeer, daar gaan en staan we voor!

Betaalbaar
Doordat wij onze overheadkosten zo laag mogelijk houden, kunnen wij de kosten per opleiding laag houden. Als uw bedrijf in aanmerking komt voor een bijdrage in de opleidingskosten van de Stichting Raad voor Arbeids-verhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS) dan houdt u zelfs geld over om de verletkosten (deels) te compenseren.

Flexibel
Wij stemmen de lestijden en leslocatie af op uw wensen. Wilt u 6 korte lesdagen of liever 4 iets langere lesdagen? Heeft u voorkeur voor bepaalde dagen of dagdelen? Heeft u zelf een locatie beschikbaar waar de opleiding kan plaatsvinden of wilt u dat wij die voor u regelen? Bij Zuiver is veel mogelijk!