Over onszelf

Simone van Heck en Tunҫ Öztopҫu zijn de grondleggers en kartrekkers van Zuiver Schoonmaakopleidingen. Simone heeft haar kennis en kunde opgebouwd in de facilitaire (schoonmaak)wereld en Tunҫ is een geboren trainer.

Simone onderhoudt de contacten met klanten. Haar passie is het om een opleiding zoveel als mogelijk ‘passend’ te maken voor een bedrijf. De juiste locatie, prettige lestijden, de juiste trainer en natuurlijk de lesstof die maximaal wordt aangepast aan wat klanten belangrijk vinden; dat zijn zaken waar Simone zich graag ‘druk’ om maakt.

Tunҫ vindt als trainer altijd een manier om mensen te boeien. Wie het ook is, waar iemand ook vandaan komt en wat zijn of haar achtergrond ook is; mensen interesseren hem. Naast het les geven is Tunҫ verantwoordelijk voor een groot deel van de back-office. Hij is tevens van niet te onderschatten waarde binnen de Zuiver-denktank.

Sinds de start in 2012 heeft Zuiver Schoonmaakopleidingen een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels bestaat Team Zuiver uit diverse gespecialiseerde professionals die allemaal in ieder geval twee dingen gemeen hebben … liefde voor het vak en oprechte aandacht voor mensen.