Nederlandse taal voor leidinggevenden

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die de Nederlandse taal al redelijk beheersen, maar nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken om te kunnen functioneren als leidinggevende.

Mondelinge communicatie, zoals werkoverleg voeren, telefoneren, klantgesprekken voeren. Tijdens de opleiding komt zakelijk schrijven aan de orde, zoals e-mail berichten, verslagen, zakelijke brieven.

Om het beginniveau en leerbaarheid van de kandidaat vast te stellen wordt een intaketoets afgenomen.

Onze docenten zijn in het bezit van een Nt2-licentie (bevoegd in het doceren van de Nederlandse taal aan anderstaligen) en thuis in het jargon van de schoonmaakbranche. De lessen en het lesmateriaal zijn dan ook maximaal afgestemd op de dagelijkse werkpraktijk van de deelnemers.

Duur en locatie
De duur van de opleiding is afhankelijk van het aantal cursisten en varieert tussen 24 en 60 lesuren. De lessen vinden wekelijks plaats op een door u aangegeven locatie. De dagdelen worden in onderling overleg bepaald.

Eindtoets
Aan het einde van het traject wordt een eindtoets afgenomen. De eindtoets bepaalt in welke mate de taalvaardigheid van de kandidaat is toegenomen. De kandidaat ontvangt een certificaat voor het behaalde niveau.

Meer informatie
Wilt u de mogelijkheden voor een opleiding binnen uw bedrijf en/of een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.