“Waar het informele circuit al niet goed voor is! Want langs deze weg hebben wij ‘via via’ het bedrijf Zuiver Schoonmaakopleidingen in de persoon van Simone van Heck leren kennen”.

“Begin 2015 zijn wij de samenwerking gestart en inmiddels zijn we vele lesgroepen verder. Intern bij ons op kantoor hetgeen prima past bij de warme en persoonlijke benadering die Zuiver hanteert, zeker in de persoon van de trainer, Tunc. Hij combineert gedrevenheid en prestatiegerichtheid met de juiste dosis persoonlijke aandacht en dat is iets dat niet veel trainers gegeven is. Hierdoor worden ook de wat minder sterke en onzekere medewerkers prima ondersteund en halen ze keurig netjes de eindstreep”.

“Vanuit de trainingsgroepen zijn er tot nu toe louter positieve reacties naar voren gekomen. Kennis en kunde, passie en gedrevenheid en aandacht voor de medewerkers van diverse pluimage…..Zuiver scoort op al deze gebieden prima. Wij gaan onze samenwerking dan ook continueren en de onderlinge band verder verstevigen. Het is het namelijk zeker waard!”

www.romaro.nl