Wij hebben deelgenomen aan de training: Train de Trainer. Deze training was voor ons op maat gemaakt waardoor de tijd heel goed werd benut en wij alleen hetgeen uitgelegd hebben gekregen dat voor ons van toepassing is. Je zou denken dat met 10 jaar schoonmaak ervaring je toch alles wel moet weten. Duidelijk werd tijdens deze training dat wij er zeker goed aan hebben gedaan om deze opleiding te regelen voor ons bedrijf en dat wij er heel veel van hebben opgestoken. (Over o.a: schoonmaakmiddelen, effectiever werken en dus ook kosten besparend, wat is schoon, hoe schoon te maken, etc.)

Het schoonmaken van onze accommodaties staat centraal voor onze seizoensmedewerkers. Belangrijk is dan ook dat wij, “de trainers” van de seizoensmedewerkers die door heel Europa werken, goed begrijpen hoe/ wat je je personeel traint. Wij hebben de training gevolgd bij Simone van Heck die hiervoor naar ons hoofdkantoor in Alkmaar is gekomen.

De sfeer tijdens de training was erg prettig, alle segmenten die wij van te voren hadden aangegeven werden behandeld. Ook was de training gebaseerd op onze eigen schoonmaakmiddelen, wat voor ons van belang is aangezien wij onze schoonmaakmiddelen in Italië kopen, dit vanwege de bedrijfslogistiek.

Al met al een echte aanrader om een opleiding te volgen. Dit zal voor ons zeker niet de laatste keer zijn bij Zuiver Schoonmaakopleidingen. De prijs – kwaliteitsverhouding is ook heel goed.”

www.selectcamp.nl